KUNDER SOM HITTAT RÄTT BERÄTTAR

 

Lena och Jerry Borander

Acticon AB

”För oss som ledare av ett familjeföretag har det varit oerhört viktigt att bygga ett arbetslag med kompletterande kompetenser som också trivs med varandra. Vi har samarbetat med Pernilla till och från genom åren och kan konstatera att såväl säljare som specialister vi anställt genom henne fungerar mycket bra hos oss på Acticon. Vi uppskattar den administrativa hjälpen vi får i rekryteringsarbetet, men framförallt att ta del av analysen av personlighet och drivkrafter hos intressanta kandidater.”

Andréas Flygare

Chef Egendomsskador, Länsförsäkringar Jönköping

”Vi har samarbetat med Rätt Resurs i sex år, vilket har resulterat i ett flertal externa och interna rekryteringar – framför allt till vår byggskadeavdelning. Pernilla utmärker sig genom att vara lyhörd och verkligen ringa in den personlighet som jag söker. Hon är helt enkelt skicklig på att hitta rätt kompetens till min enhet, vilket är väsentligt för vår kompetensförsörjning inom byggskadeavdelningen.”

Patric Cantby

VD, Nässjö Affärsverk

”Vi gör själva många av våra rekryteringar. Vid ett flertal tillfällen har vi dock tagit hjälp av Rätt Resurs och Pernilla för en ’second opinion’. Pernilla har skött detta mycket professionellt, bland annat med personlighetstester och djupintervjuer. Främst har det handlat om nyckelpositioner där vi har velat befästa vår bild av kandidatens kvaliteter och ledaregenskaper.”

Mattias Hellqvist

Sales Support Manager, HAGS

”Rätt Resurs har hittills rekryterat en gruppchef och två innesäljare åt mig. Som internationellt bolag söker vi medarbetare med kompetens, drivkraft och förståelse för kundernas olika affärskulturer. Pernillas styrka är att hon med bibehållen professionalitet skapar en trevlig och avslappnad stämning under intervjun. Kandidaterna känner sig trygga och kommer verkligen till sin rätt, vilket underlättar vårt val.”

Maria Burman

Ekonomichef, Lindström Group

”Ett CV säger om en person är kvalificerad. Men är det rätt person? Jag anlitar Rätt Resurs för att försäkra mig om en professionell bedömning. För mig är det viktigt att samarbeta med en rekryteringskonsult som inte ’säljer tjänster’. Jag vill ha någon som jag känner mig trygg med och som förstår företaget. Jag känner stort förtroende för Pernilla; hon är lyhörd, flexibel och målinriktad. Hon vill att kunden ska bli nöjd.”

Thomas Forsgård

VD, Lagagruppen AB

”I ett av våra bolag har Pernilla följt med oss på resan från tre till tio medarbetare inom loppet av två år. Resultatet är ett vältrimmat team med kompetenser som kompletterar varandra. Hon har haft förmågan att hitta rätt medarbetare till de olika företagen i vår bolagsgrupp som sinsemellan är mycket olika. Pernilla har hjälpt oss att tillsätta många olika typer av tjänster och har en väl utvecklad känsla för de behov som finns i olika företagsmiljöer.”

Jan Fransson

Technical and project manager, Kadant m-clean AB

”Vi verkar i en mycket specialiserad bransch, och söker därför medarbetare med tydlig profil. Eftersom vi är verksamma globalt krävs även kompetens att driva rekryteringsprocessen enligt internationella spelregler. Med Pernillas hjälp har vi lyckats vaska fram guldkornen”.