UTVECKLAS TILLSAMMANS MED OSS!

Att ha fjärilar i magen när man går på anställningsintervju hör nästan till. Men du ska aldrig gå därifrån med en klump i magen och känna att du inte kom till din rätt, att du inte fick en chans att visa vem du är och vad du kan. Vi på Rätt Resurs månar om våra kandidater lika mycket som om våra kunder. Se oss som din rådgivare och samtalspartner i din fortsatta karriär. 

REGISTRERA DITT CV HÄR

Anne Holmqvist

Ekonomichef

”Hur lyckades hon få mig att berätta så mycket om mig själv? Det var den första tanken jag hade efter intervjun. När jag efteråt deltagit i rekrytering av nya kollegor märkte jag att det inte ”bara” var mig Pernilla lyckades få avslappnad. Hon har en förmåga att anpassa sig till vem just du är utan att bli alltför privat. Hon hittar människan bakom kandidaten som söker jobbet. Att som kandidat bli bemött med respekt under hela processen är också viktigt och där känner jag det största förtroendet för Pernilla på Rätt Resurs.”

Pia Andersson

HR-chef, HAGS

”Som HR-chef har jag erfarenhet av att vara både kund och kandidat. Dessutom har jag själv jobbat som rekryteringskonsult… Så visst var jag extra uppmärksam när Rätt Resurs rekryterade mig till den här tjänsten. Pernilla höll hög kvalitet i kommunikationen, med snabb återkoppling och raka besked. Hon var påläst och välinformerad och förmedlade en bra bild av vad tjänsten innebar samt företagets förväntningar.”

Annika Nerlund

Ekonomiansvarig, VEÅ

”När jag hade valts för tjänsten på VEÅ stod företaget inför ett ägarskifte och hade anställningsstopp. Då föreslog Rätt Resurs en interimstjänst. Jag fick välja mellan att fakturera ur eget företag eller att vara anställd hos Rätt Resurs. En flexibilitet som jag uppskattade. Jag valde det senare och upplevde Rätt Resurs som en mycket seriös arbetsgivare. Pernilla gjorde verkligen allt för att försäkra sig om att jag hade det bra på mitt nya jobb. Ett halvår senare blev jag anställd av VEÅ.”

Susan Helgeson

Innesäljare export, HAGS

”Jag har lärt mig att ta rekryteringskonsulter med en nypa salt. Efter att min förra arbetsgivare lade ett stort varsel sökte jag jobb under ett års tid, det var något nytt varje vecka. Många av rekryteringsföretagen förvånade mig genom dålig återkoppling och brist på tydlighet. Som kandidat uppskattar man ärlighet, även om beskedet är negativt. Men Rätt Resurs var en positiv erfarenhet. Rakt, ärligt och professionellt genom hela processen.”

Robin Moritz

Internationell säljare, Kadant m-clean AB

”Jag tycker processen var professionell och systematisk, att det fanns en god lyhördhet för mina krav och önskemål. Rekrytering handlar inte bara om att rekryteraren ska sälja in kandidaten hos kunden. Kandidaten måste också känna att företaget och tjänsten är rätt. Pernilla sålde in tjänsten på ett mycket bra sätt. Nu har det gått fyra år så det blev en mycket lyckad fusion.”

Anna Kresic

Kundsupport, Elektro Elco

”Jag kände att jag fick mycket stöd genom hela processen. Pernilla var väldigt tydlig. Positivt var också att Pernilla var med under första intervjun med min blivande arbetsgivare. Det blev en naturlig förmedling av kontakten och Pernilla deltog aktivt och ställde frågor som jag själv inte hade tänkt på. Jag känner att jag fick erbjudandet på grund av min erfarenhet och kompetens och att den matchade företagets önskade profil.”