KUNDERNA SOM HITTAT RÄTT BERÄTTAR

Magnus Gustafsson

Regionchef, Trygghetsrådet

”I vanliga fall gör vi våra egna rekryteringar men valde att anlita Rätt Resurs på grund av tidsbrist. Därför var det mycket positivt att Karin så snabbt förstod vilken profil vi sökte. Vi kände att hon talade samma språk som vi. Eftersom tjänsten gällde en rådgivare i GGVV-regionen var Karins lokala kännedom, både om våra kunder i regionen och om lämpliga kandidater, en stor tillgång.”

David Knutsson

Assortment Manager, Kinnarps

”Rätt Resurs erbjuder lokal närvaro men kan ändå påvisa en större upptagningsförmåga av potentiella kandidater. Jag upplever samarbetet som professionellt men ändå familjärt, med högt i tak och processer som håller bra fart. Den raka kommunikationen är ett klart plus!”

Per Olofsson

HR Manager, Thule

”Rätt Resurs erbjuder lokal förankring och Karins regionala nätverk är suveränt. Att hitta specialister i storstäderna är inga problem, svårigheten kan vara att få dem till oss i Hillerstorp. Karin har kännedomen om vilka kompetenser som finns lokalt – dessutom en god känsla för vad vi söker. Vi kräver öppenhet och ärlighet. Våra rekryteringskonsulter kan inte komma med något ’halvdant’. Det gör inte Karin, hon vet vad som gäller.”