DET HÄR GÖR VI!

Rekrytering

Rätt personer på rätt plats är avgörande för företagets lönsamhet. För oss på Rätt Resurs är alla befattningar lika viktiga! Vi rekryterar ledare, specialister och alla andra kompetenser som utvecklar din verksamhet. Vi står för djup och bredd. Rätt Resurs i GGVV fokuserar på uppdrag i Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo. Vi har stor områdeskunskap och kan det lokala näringslivet på våra fem fingrar.

Search

Rätt Resurs i GGVV har en omfattande kompetens och erfarenhet inom search med fokus på seniora tjänster och ledningstjänster. Med ett omfattande kontaktnät och djupgående branschkunskaper hittar vi ledarna och specialisterna som stärker din verksamhets konkurrenskraft. 

Interimslösningar

Om vi har hittat rätt resurs, men tillfället inte är det rätta, kan vi också erbjuda interimslösningar. I situationer där du behöver tillfällig förstärkning, eller i väntan på beslut om en rekrytering, kan du hyra in kompetensen från oss. Vi anställer eller förmedlar kontakten med en kompetent företagare med F-skattsedel.

Tester

Vi utför personlighets- och färdighetstester i samband med rekryteringar eller befordran. Vi erbjuder även kunskapstester för specifika tjänster som till exempel ekonomiassistent, redovisningsekonom och löneadministratör. Rätt Resurs använder sig av vetenskapligt beprövade tester från företaget Cut-e. Företaget grundades 2002, finns i 17 europeiska länder och i Sverige sedan 2007.

Konsulttjänster

Du behöver inte genomföra en hel rekryteringsprocess för att dra nytta av vår kompetens. Genom oss kan du också få hjälp med second opinions, utvärderingar, tester och intervjuer. Vi åtar oss även uppdrag i samband med organisations- och personalutveckling.

Senaste tjänst

Anställning Ort Sista datum
Teknisk säljare och projektledare Hillerstorp 2018-01-21
Kvalitetstekniker Anderstorp 2018-01-21
Platschef med affärssinne Värnamo 2018-01-21
Dynamisk kvalitets- och miljöchef med affärsfokus Gislaved 2018-01-21
Intresseanmälan
Intresseanmälan - registrera CV

Se alla tjänster