UTVECKLAS TILLSAMMANS MED OSS!

Att ha fjärilar i magen när man går på anställningsintervju hör nästan till. Men du ska aldrig gå därifrån med en klump i magen och känna att du inte kom till din rätt, att du inte fick en chans att visa vem du är och vad du kan. Vi på Rätt Resurs månar om våra kandidater lika mycket som om våra kunder. Se oss som din rådgivare och samtalspartner i din vidare karriär. Registrera ditt CV så utförligt som möjligt här, och ta gärna också en personlig kontakt och berätta om dina framtidsplaner!

Jennie Hörberg

Projektledare, Kinnarps

”Karin är lyhörd. Jag fick snabbt svar på de frågor och funderingar som infann sig under rekryteringsprocessen. Upplägget där jag först fick göra en intervju med Karin och därefter med min arbetsgivare var bra – jag fick tidigt en känsla för hur tjänsten var utformad. Allt var enkelt och okomplicerat.”

Anna Larsson

Kundservicechef, Thule

”Det bästa var att Karin ville försäkra sig om ett bra avtal för båda parter. Hon lyckades få mig intresserad av en tjänst som jag normalt kanske inte hade sökt, men som jag definitivt var kvalificerad för. Hon fick mig att inse mitt värde på arbetsmarknaden genom utmanande och engagerande frågor och med hjälp av tester och uppföljningar. Det kändes som att min arbetsgivare gjorde sitt val på goda grunder.”